7-izbový rodinný dom na predaj v Podunajských Biskupiciach

7-izbový rodinný dom na predaj v Podunajských Biskupiciach

499 900,- EUR

Lokalita: Bratislava II, Podunajské Biskupice
Ulica: Mramorová
Rozloha: 154,72 m2
Nezariadený
Počet izieb: 7
Ref. číslo: 2791



7-izbový dom v stave holodomu s úžitkovou plochou 154,72 m2 je súčasťou novostavby rodinného dvojdomu a nachádza sa na Mramorovej ulici v Podunajských Biskupiciach. Dom svojou koncepciou je vhodný aj ako investícia. Ponúka možnosť rozčlenenia na 3 samostatné bytové jednotky - trojizbový byt na prízemí a dva dvojizbové byty na poschodí. Každý s vlastným vstupom, kuchynský kútom a kúpeľňou s WC.

DISPOZÍCIA

Dom sa skladá z dvoch podlaží - prízemie s rozlohou 76,5 m2 tvorí obývacia miestnosť s kuchynským kútom, dve samostatné izby, šatník, WC, kúpeľňa a komora. Prvé poschodie 78,22 m2 tvoria 4 samostatné izby - v dvoch izbách je predpríprava na kuchynský kút, ďalej sa tu nachádzajú dve kúpeľne s WC.

VYBAVENIE

Dom sa predáva v štandarde holodomu, ktorý zahŕňa - obvodové murivo z tehál, drevený krov, plastové okná s trojsklom, sádrovú omietku s jedným náterom bielej, plastové vstupné a balkónové dvere, bez interiérových dverí, sanita (2x WC). Štandard holodomu zahŕňa aj vonkajšiu úpravu - zásyp zeme, oplotenie, zámkova dlažba na parkovacích státiach, terasa ukončená betónom. V dome bude vykurovanie zabezpečené pomocou podlahového kúrenia plynovým kotlom s kombináciou s elektrickým kúrením.

LOKALITA

Lokalita poskytuje príjemné rodinné bývanie. Neďaleko domu sa nachádza základná škola, nemocnica, MHD zástavka, potraviny Kraj, reštaurácie a iné.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.
Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Nehnuteľnosť - detaily

Počet podlaží v dome::1
Počet izieb: 7
Počet kúpeľní s WC: 2
Počet kúpeľní bez WC: 1
Samostatné WC: 1
Energetický certifikát: A0
Vonkajšie státie: 3
Novostavba
Tehla

Vybavenie

  • Záhrada
  • Otvorená kuchyňa
  • Plastové okná
  • Plynový kotol – samostatné kúrenie
  • Elektrický kotol - samostatné kúrenie

Mapa + Zväčšiť v Google Maps

Alexandra Jankeje

+421 907 888 820 alebo