2-izbový byt v projekte Bory - Nový Dvor

2-izbový byt v projekte Bory - Nový Dvor

178 000,- EUR plus parking 12 000,- EUR

Lokalita: Bratislava IV, Lamač
Ulica: Zdenky Schelingovej
Rozloha: 45,47 m2
Nezariadený
Počet izieb: 2
Ref. číslo: 4725



Moderný 2-izbový byt s rozlohou 45,47 m2 a loggiou 10,13 m2 ​sa nachádza v projekte Bory - Nový Dvor na ulici Zdenky Schelingovej.

DISPOZÍCIA

Byt sa nachádza na 2. poschodí zo 6-tich. Byt je prientovaný na juhozápadnú stranu s výhľadom na Devínsku Kobylu. Pri vstupe do bytu sa nachádza priestor na vstavaný šatník. Oproti šatníku je oddelená toaleta s umývadlom a kúpeľňa. Spálňa má veľkorysý priestor pre vstavaný šatnik. Kuchyňa s jedálenským priestorom a obývacou časťou je prepojená do jedného priestoru. K bytu patrí tiež loggia, ktorá je prístupná z obývacej izby aj spálne. Na priestrannej loggii, ktorá vedie šírkou celého bytu, sa nachádza menší praktický externý sklad (1,21 m2).

VYBAVENIE

Byt má bezpečnostné dvere, elektronického vrátnika a okná s izolačným trojsklom. V byte sú kvalitné plávajúce podlahy a dlažby, sanita v kúpeľni a WC a tiež siete elektriny a vody v kuchyni. Všade sú inštalované vypínače a elektrické zásuvky. Kúrenie je samoregulovateľné elektronickou hlavicou na každom radiátore.

LOKALITA

Bytový komplex má vo vnútrobloku parkovú úpravu s oddychovými zónami a detskými ihriskami. V blízkosti bytu sa nachádzajú obchodné reťazce Kaufland a Metro, neďaleko je aj obchodné centrum Bory Mall. V blízkosti je zástavka autobusov s priamym napojením do centra Bratislavy, autom 10-15 minút. V okolí sa nachádza mnoho peších zón, zelene, tiež materské školy a ďalšia pešo dostupná občianska vybavenosť.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

Byt sa predáva s externým parkovacím státim, ktorého cena je 12 000 EUR. K bytu prináleží tiež pivničná kobka (2,81 m2).

© Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.
Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Nehnuteľnosť - detaily

Počet izieb: 2
Počet kúpeľní bez WC: 1
Samostatné WC: 1
Loggia: 10,13 m2
Byt na poschodí: 2 / 6
Výťah: áno
Vonkajšie státie: 1
Novostavba

Vybavenie

  • Video vrátnik
  • Bezpečnostné dvere
  • Otvorená kuchyňa
  • Laminátové podlahy
  • Dlažba

Mapa + Zväčšiť v Google Maps

Michal Štuller

+421 907 888 765 alebo