3-izbový byt s loggiou v projekte Laurin dvor

3-izbový byt s loggiou v projekte Laurin dvor

245 900,- EUR

Lokalita: Bratislava II, Podunajské Biskupice
Ulica: Špaldová
Rozloha: 66,03 m2
Nezariadený
Počet izieb: 3
Ref. číslo: 2868



3-izbový byt s rozlohou 66,03 m2 a loggiou 10,95 m2 v projekte Laurin dvor, vo výstavbe, na Špaldovej ulici v Podunajských Biskupiciach. Plánované dokončenie výstavby je v 2Q 2026. Projekt bude ponúkať 6 budov a 101 bytov.

DISPOZÍCIA

Bytové domy pozostávajú zo 4 poschodí. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou, samostatného WC, spálne s walk-in šatníkom, spálne a priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou, súčasťou ktorej je aj špajza. K bytu patrí tiež terasa prístupná z obývacej časti.

VYBAVENIE

Byty budú nezariadené a vybavené podlahovým kúrením, širokými oknami s trojsklennou izoláciou a posuvnými tienidlami, lokálnou rekuperáciou, odvetrávaním a predprípravou na klimatizáciu.

LOKALITA

Laurin dvor vyrastá na začiatku Podunajských Biskupíc, ktoré poskytujú príjemné bývanie v blízkosti Dunaja so súkromným prístupom na hrádzu. V súkromnom, elektronicky kontrolovanom, uzavretom komplexe sa budú nachádzať bazény pre dospelých a pre deti, detské ihrisko, komunitné záhrady a altánky s možnosťou posedenia. Lokalita ponúka výborne dopravné napojenie na diaľničný obchvat a napojenie na R7, dostupnosť do centra mesta približne 15 minút autom. Rovnako dostupné sú jazerá Košariská s možnosťou rekreácie. V blízkosti sa nachádzajú jasle, škôlky, školy, zdravotné zariadenia, banky, pošta, nákupná zóna Kaufland, Billa a Lidl.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

K bytu je možné dokúpiť parkovacie miesto v podzemnej garáži alebo vonkajšie parkovanie.

© Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.
Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Nehnuteľnosť - detaily

Počet izieb: 3
Počet kúpeľní s WC: 1
Loggia: 10,95 m2
Výťah: áno
Stojisko v garáži
Novostavba

Vybavenie

  • Otvorená kuchyňa
  • Špajza
  • Podlahové kúrenie

Mapa + Zväčšiť v Google Maps

Michal Štuller

+421 907 888 765 alebo