Moderná mestská vila s dvomi samostatnými jednotkami na Kramároch

Moderná mestská vila s dvomi samostatnými jednotkami na Kramároch

1 299 000,- EUR

Lokalita: Bratislava III, Nové Mesto
Ulica: Olivová
Rozloha: 300 m2
Zariadený
Počet izieb: 8
Ref. číslo: 3922



Moderná mestská 8-izbová vila s dvomi samostatnými bytovými jednotkami s celkovou úžitkovou plochou 300 m2 a udržiavanou záhradou v lukratívnej časti Bratislava-Kramáre. Dom sa nachádza na pozemku s celkovou rozlohou 1107 m2.

DISPOZÍCIA

Dispozícia domu pozostáva z dvoch samostatných bytoých jednotiek. Byt na prízemí má úžitkovú plochu 142 m2 a obsahuje integrovanú obývaciu izbu s jedálňou a kuchyňou, s východom na priestrannú terasu, dve spálne, pracovňu, dve kúpeľne s WC a zimnú záhradu. Byt na 1. poschodí s úžitkovou plochou 141 m2 má veľkú obývaciu izbu s krbom a panoramatickým výhľadom do záhrady, prepojenú s jedálňou a priestrannou kuchyňou, dve pracovne, klimatizovanú spálňu, dve kúpeľne, komoru a samostatné WC. Súčasťou bytu je balkón s plochou 10 m2 a loggia s posuvným zasklenením s plochou 8 m2. K domu patrí priestranná terasovitá okrasná záhrada s jazierkom a potôčikom, ako aj drevený altánok vybavený letnou kuchynkou a plynovým grilom.

VYBAVENIE

Dom sa predáva zariadený. Na každom poschodí je samostatné etážové centrálne vykurovanie prostredníctvom 2 kondenzačných plynových kotlov. Ohrev teplej úžitkovej vody je prostredníctvom zásobníkov vody napojených na kotol pre každý byt zvlášť.

LOKALITA

Lokalita ponúka príjemné bývanie s dostatkom zelene, nakoľko kúsok od domu sa nachádza Bratislavský lesopark, cez ktorý vedie cesta na známe rekreačné areály Kamzík a Železná studnička. V bezprostrednej vzdialenosti domu sa nachádza supermarket Billa, lekáreň a zastávka MHD. V pešej dostupnosti sa nachádzajú rôzne zdravotné zariadenia, materská a základná škola, detské ihriská, nemecká škola, pošta, kultúrny dom a viaceré obchodné a reštauračné prevádzky.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

K domu prislúchajú 2 samostatné garáže, spolu pre 3 autá s garážovými bránami na diaľkové ovládanie. Parkovanie pre ďalšie 2 autá je možné aj na pozemku pred domom. Dom je čiastočne podpivničený, suchá železobetónová pivnica má rozlohu 14 m2 a slúži aj ako kryt civilnej obrany. Na pozemku je vybudovaná vlastná studňa, na ktorú je napojený automatický zavlažovací systém. Dom je ideálny pre dvojgeneračné bývanie, prípadne pre prepojenie bývania s podnikaním.


Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Nehnuteľnosť - detaily

Počet izieb: 8
Počet kúpeľní s WC: 3
Počet kúpeľní bez WC: 1
Samostatné WC: 1
Balkón: 10 m2
Loggia: 8 m2
Garáž samostatná 2

Vybavenie

  • Otvorená kuchyňa
  • Centrálne vykurovanie

Mapa + Zväčšiť v Google Maps

Michal Štuller

+421 907 888 765 alebo