Svetlý 4-izbový mezonet v Paláci Motešických

Svetlý 4-izbový mezonet v Paláci Motešických

3 800,- EUR + energie 600,- EUR/mesiac

Lokalita: Bratislava I, Staré Mesto
Ulica: Gorkého
Rozloha: 257 m2
Čiastočne zariadený
Počet izieb: 4
Ref. číslo: 11090



Exkluzívny 4-izbový mezonet s rozlohou 197,63 m2, so zimnou záhradou a terasou ​sa nachádza v Paláci Motešických na Gorkého ulici.

DISPOZÍCIA

Byt sa nachádza na 5.-7. poschodí zo 7-ich. Veľkorysá dispozícia bytu s rozlohou 197,63 m2 pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývačky spojenej s jedálenskou časťou, 3 spální a 2 kúpeľní, z ktorých jedna je súčasťou hlavnej spáľne. K bytu patrí tiež zimná záhrada a priestranná terasa o rozlohe 39,99m2, ktorá poskytuje krásny výhľad na Bratislavský hrad.

VYBAVENIE

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, TV a vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa, mikrovlná rúra a umývačka riadu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je klimatizovaný.

LOKALITA

Prestížna lokalita v historickom centre mesta poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru v podobe priameho napojenia na dialničný obchvat a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádza Slovenské Národné Divadlo, mnohé obchody, reštaurácie, kaviarne a zástavka MHD. Komplex, v ktorom sa byt nachádza, je zabezpečený kamerovým systémom. Budova má tiež 24/7 recepciu. Obyvatelia majú k dispozícii vnútroblok plný zelene.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 600 EUR/mesiac. K bytu možno prenajať vnútorné parkovacie státie za sumu 200 EUR/mesiac.
Byt je voľný ihneď.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.
Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Nehnuteľnosť - detaily

Počet izieb: 4
Počet kúpeľní s WC: 2
Terasa: 39,99 m2
Byt na poschodí: 5 / 7
Historická budova

Vybavenie

  • Práčka
  • Indukčná varná doska
  • Umývačka riadu
  • Mikrovlnná rúra
  • Chladnička s mrazničkou
  • Elektrická rúra

Mapa + Zväčšiť v Google Maps

Michal Štuller

+421 907 888 765 alebo